VYKO ŠAUDYMO VARŽYBOS

0
56
20220530 141828

Lietingą gegužės 30 dienos popietę Zarasų rajono policijos komisariate vyko šaudymo varžybos.

Varžybas organizavo ir jose dalyvavo Zarasų r. PK pareigūnai, Lietuvos policijos veteranų asociacijos Zarasų filialo ir Tarptautinės policijos asociacijos Lietuvos skyriaus Zarasų poskyrio nariai, jų šeimos nariai.

Varžybų tikslas – skatinti ir palaikyti policijos pareigūnų, veteranų ir policijos asociacijos narių bendradarbiavimą bei propaguoti šaudymo sportą.

Išmėginti savo jėgas šaudymo varžybose panoro net 25 dalyviai! Kiekvienas dalyvis atliko po 10 šūvių į taikinį, esantį 15 metrų atstumu nuo ugnies linijos. Pratimo atlikimo metu dalyviai demonstravo taiklumą, budrumą ir gebėjimą susikaupti. Šaudymo varžyboms vadovavo Lietuvos policijos mokyklos Profesinių įgūdžių valdybos instruktorius Alfredas Li.

Susumavus varžybų rezultatus paaiškėjo, kad vyrų tarpe III-ąją vietą užėmė policijos veteranas Valerijus Bartulis, II-oji vieta atiteko policijos pareigūnui Domantui Golubovui, I-ąją vietą iškovojo policijos veteranas Valdas Stunžėnas. Moterų tarpe III-ąją vietą užėmė policijos veterano šeimos narė Kamilė Gimbickytė, II-oji vieta atiteko policijos pareigūnei Jolitai Vidrickaitei, I-ąją vietą iškovojo policijos asociacijos pirmininkė, policijos pareigūnė Rosita Gurskaja. Pagerbtas ir vyriausias dalyvis – policijos veteranas Vaclovas Zakarauskas.  Nugalėtojams ir dalyviams buvo įteikti diplomai bei atminimo dovanos.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato

Zarasų rajono policijos komisariato informacija

20220530 153527

20220530 174921

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite