SOCIALINIŲ TINKLŲ HIGIENA

0
49
285516371 10226173646509288 8816635433299889184 n
Mes kiekvienas turime socialinių tinklų paskyrą.
Socialiniai tinklai yra ne tik erdvė, kurioje galime susikurti savo norimą avatarą bei gyventi išgalvotą gyvenimą kupiną gražių dalykų, tačiau ir puikios pardavimo – pirkimo platformos. Reikia suprasti, kas už to slypi ir kaip čia reikia elgtis.

Socialinių tinklų etiketas yra neišgalvotas dalykas ir mes negalime čia elgtis taip, kaip norime. Mes privalome laikytis nustatytų taisyklių, todėl visų pirma, turime su jomis susipažinti ir suprasti apie ką jos.
Birželio 8 d. 18 val. kviečiame zarasiškius į trumpą diskusiją:
1 dalis – Socialiniai tinklai – kas tai ir kodėl?
2 dalis – Asmeninės socialinės anketos bei ką apie tai reikia žinoti?
3 dalis – Verslo puslapis socialinėje erdvėje – kam to reikia ir ką su tuo daryti?
Patirtimi bei įžvalgomis pasidalins Modestas Stumbrys – daugiau nei dešimtmetį savarankiškai dirbantis prekinių ženklų komunikatoriumi bei aktyvus socialinių tinklų vartotojas.
 
Dalyvių skaičius labai ribotas.
Kviečiame registruotishttps://bit.ly/3N934pO
Diskusija vyks B16 (D.Bukonto 16, Zarasai)
 
Diskusiją organizuoja
VšĮ Sprendimų centras

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite