DĖL ŠVIESOFORO ĮRENGIMO

0
24
resize 600x600 sviesoforo remonto darbai

Zarasų rajono savivaldybės administracija kreipėsi į VĮ Lietuvos automobilių kelių direkciją su prašymu įrengti pėsčiųjų perėjoje reguliuojamąjį šviesoforą. Pėsčiųjų perėja yra sankryžoje, kuri kertasi su valstybinės reikšmės magistraliniu A6 keliu ir Zarasų miesto vietinės reikšmės keliu ZR7415 (Vytauto g. ir Dariaus ir Girėno g. sankirta). Pėsčiųjų perėja reikalinga užtikrinti vaikų saugumą kertant kelio atkarpą, kadangi šalimais yra Zarasų Santarvės pradinė mokykla ir Zarasų Fausto Latėno meno mokykla, kurios yra skirtingose kelio pusėse.

Zarasų rajono savivaldybės administracijos informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite