ŠĮ SEKMADIENĮ IR VĖL BAGAŽINIŲ TURGUS

0
24
bagaziniu turgus

Pirmasis bagažinių turgus Zarasuose įvyko rugsėjo pradžioje. Tiek dalyviams tiek prekeiviams toks formatas patiko, todėl KARTOJAME ir spalio 2 d. (09:00–12:00) vėl organizuojame bagažinių turgų Zarasuose!

Bagažinių turguje daiktai keičia savo savininkus, o žmonės gerai leidžia laiką! Bagažinių turguje parduodama viskas, ko nereikia: nuo namų apyvokos daiktų ir drabužių iki įvairių niekučių, rankdarbių, paveikslų ir pan. Vaikučius kviečiame peržiūrėti savo žaisliukus ir jau atsibodusius žaisliukus už simbolinę kainą perleisti į kitas rankas. Suaugusieji savo spintelėse ir sandėliukuose neabejotinai turi prikaupę įdomių daikčiukų, ar senienų – kurios turi šansą virsti pinigais. O gal savo spintelėse turite sendaikčių, istorinių nuotraukų kurias norėtumėte parduoti?

Prekybos vieta – nemokama. Prekiaujama iš bagažinių arba tiesiog išdėliojus daiktus ant patiesalo. Prekiautojams nereikia turėti verslo liudijimų ar kitų dokumentų. Norinčius prekiauti – kviečiame registruotis: https://bit.ly/3TeIZC7 Renginio metu organzatoriai suneštiniam stalui iškeps pyragą, o prekybininkus ir dalyvius – kviečiam termosiukuose atsinešti arbatos ar kavos.

Renginio naujienas sekite čia:
https://www.facebook.com/events/1135536987313995

Renginio diena: Spalio 2 d.(sekmadienį)
Renginio laikas: 9-12 val.
Renginio vieta: Žemaitės g. 35A, Zarasai
 

Renginio organizatoriai
Pasiteiravimui – Aurelija, 867567817

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite