DĖL BŪSTO ŠILDYMO IŠLAIDŲ KOMPENSACIJOS

0
23
kompemnsacija

Būsto šildymo išlaidų kompensacija nepasiturintiems Zarasų rajono gyventojams teikiama nepriklausomai nuo šildymo būdo, t. y. tiek būstą šildant centralizuotai, tiek kitos rūšies kuru: malkomis, anglimi, dujomis, elektra ir pan.

Informuojame, kad yra parengtas Zarasų rajono savivaldybės tarybos sprendimo projektas dėl 2017 m. vasario 28 d. sprendimo Nr. T-21 „Dėl Piniginės socialinės paramos nepasiturintiems Zarasų rajono savivaldybės gyventojams teikimo tvarkos aprašo patvirtinimo“ pakeitimo ir 2022 metų spalio mėnesį bus teikiamas svarstyti posėdyje, kad apskaičiuojant kompensaciją būstui šildyti, naudojant kitą kurą bendrai gyvenantiems asmenims ar vienam gyvenančiam asmeniui nebus reikalaujama pateikti kuro įsigijimo išlaidas įrodančių dokumentų. Priimtas Zarasų rajono savivaldybės tarybos sprendimas įsigalios nuo 2022 m. lapkričio 7 d.

Socialinės paramos skyriaus informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite