PASKIRSTYTAS FINANSAVIMAS PROJEKTAMS PAGAL PRIEMONĘ 1.1.6 „STIPRINTI BENDRUOMENINĘ VEIKLĄ SAVIVALDYBĖSE“

0
25
min news zrs 195 1 8siMiYRecNi13bBLbsAT0g

Zarasų rajono savivaldybės administracijos direktoriaus 2022 m. rugsėjo 27 d. įsakymu Nr. I(6.6 E)-558 „Dėl Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2022 metų veiksmų plano 1.1.6 priemonės „Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ 2022 m. projektų finansavimo“ paskirstytos lėšos bendruomeninių organizacijų 2022 m. projektams finansuoti.

Finansavimas skirtas šių organizacijų projektams:
 
Antalieptės seniūnijos – Antalieptės kaimo bendruomenės projektui „Antalieptė – mūsų namai“ – 750,00 Eur.
 
Antazavės seniūnijos:
Antazavės bendruomenės centro projektui „Antazavės bendruomenės centro materialinės bazės stiprinimas“ – 380,00 Eur;
 
Šniukštų kaimo kartų bendrijos projektui „Šniukštų kaimo kartų bendrijos materialinės bazės stiprinimas“ – 380,00 Eur.
 
Degučių seniūnijos:
Baibių kaimo bendruomenės projektui „Geros durys – šiltesnis pastatas“ – 380,00 Eur;
 
Raistiniškių sentikių religinei bendruomenės projektui „Dviejų betoninių aikštelių 1,5×2 m2 įrengimas prie Raistiniškių sentikių bažnyčios šildymo siurbliams pastatyti“ – 380,00 Eur.
 
Dusetų seniūnijos – Dusetų seniūnijos ir parapijos ir bendruomenės santalkos projektui „Priemonės bendruomeniškumo tvirtinimui“ – 1250,00 Eur.
 
Imbrado seniūnijos – Imbrado bendruomenės centro projektui „Žengė broliai savanoriai…“ – 780,00 Eur.
 
Salako seniūnijos:
Biržūnų bendruomenės „Biržūnėlis“ projektui „Pažink Lietuvą“ – 350,00 Eur;
Salako bendruomenės „Sakalas“ projektui „Vaikų žaidimų aikštelės atnaujinimas“ – 430,00 Eur.
 
Suvieko seniūnijos:
Zarasų rajono Samanių bendruomenės „Dvargantis“ projektui „Samanių bendruomenės „Dvargantis“ namų pastato patalpų pritaikymas bendruomenės poreikiams“ – 350,00 Eur;
 
Zarasų rajono Suvieko kaimo bendruomenės projektui „Pažintinė kelionė į Vajasiškio bendruomenę“ – 400 Eur.
 
Turmanto seniūnijos – Smalvų bendruomenės projektui „Viešojo poreikio patalpų pritaikymas bendruomenės poreikiams“ – 880 Eur.
 
Zarasų seniūnijos – Minaukos sentikių religinės bendruomenės projektui „Minaukos sentikių cerkvės vidaus remonto darbai“ – 1200,00 Eur.  
Zarasų miesto seniūnijos – Zarasų sentikių religinės bendruomenės projektui „Zarasų sentikių religinės bendruomenės automobilio stovėjimo aikštelės Vytauto g. 43, Zarasai užbaigiamiesiems darbams trinkelių įsigijimas“ – 1983,13 Eur.   
 

Dėl sutarčių sudarymo su organizacijomis artimiausiu metu susisieks už priemonės administravimą atsakingas valstybės tarnautojas.

Informaciją apie 1.1.6 priemonės „Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ įgyvendinimą teikia jaunimo reikalų koordinatorė Julija Goštautaitė-Adomavičienė, tel. (8 385) 30 731, el. p. jaunimokoordinatorius@zarasai.lt.

Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerija

 Zarasų rajono savivaldybės administracija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite