POLICIJOS ANGELŲ SARGŲ DIENOS MINĖJIMAS UTENOJE

0
50
mid news zrs 246 308117559 503755385090803 4540579291734836084 n

Šių metų rugsėjo 28 d. vyko iškilmingas Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Policijos Angelų sargų dienos minėjimas. Kaip ir praėjusiais metais, taip ir šiais buvo surengtas bendras struktūrinių padalinių (Anykščių, Ignalinos, Molėtų, Zarasų rajonų ir Visagino) šventinis minėjimas.

Nuo pat ankstaus ryto buvo surengta įspūdinga policijos pareigūnų šventinė eisena su Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos Reprezentaciniu pučiamųjų orkestru. Po eisenos buvo aukojamos mišios už sunkų, rizikingą ir pasiaukojamą pareigūnų darbą. Pasibaigus šv. Mišioms, prasidėjo šventinis minėjimas Utenos kultūros centre. Susirinkusius pareigūnus ir svečius sveikino Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Vytautas Vaiškūnas, kuris po sveikinimo žodžių apdovanojo geriausius apskrities pareigūnus ir policijos darbuotojus. Jiems buvo įteikti pasižymėjimo ženklai už nepriekaištingą ir pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą, padėkos bei vardinės dovanos. Taip pat šventės metu buvo pagerbti policijos rėmėjai už aktyvų ir nepriekaištingą savanoriškos veiklos vykdymą, įvairių institucijų atstovai už bendradarbiavimą, kuriant saugią ir stiprią bendruomenę.

Sveikinimo žodžius susirinkusiems tarė ir Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas. Meras pabrėžė koks svarbus ir atsakingas yra policijos pareigūnų darbas bei pasidžiaugė Zarasų rajono policijos pareigūnais, jų atsakingai ir profesionaliai vykdomomis pareigomis. Geriausiems rajono policijos pareigūnams meras Nikolajus Gusevas įteikė padėkas ir atminimo dovanėles.

Policijos pareigūnus, darbuotojus, kitus susirinkusius sveikino gausus būrys ir kitų svečių, o šventę papuošė Deivido Norvilo koncertas.

Zarasų rajono savivaldybės informacija
Lino Bražionio ir Eriko Černovo nuotraukos

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite