RENGIAME „PLANĄ ZARASAMS”

0
61
TS LKD logotipas

Jei Jūs matote problemas, ar žinote jų sprendimo būdus, norime Jus išklausyti !!!
Turite pasiūlymų, idėjų.
Jums ne tas pats, kas bus rytoj.
Ateikite pas mus į TS-LKD Zarasų skyriaus biurą, adresu Sėlių a. 20 (šalia Swedbank).

Mūsų komanda kartu su Zarasų rajono savivaldybės tarybos nariais Arnoldu Abramavičiumi, Violeta Barisevičiene ir Rimantu Jurevičiumi pasiruošę Jus išklausyti ir pagal galimybes Jums padėti ar patarti.

Susitikimo metu Jums bus pateikta TS-LKD frakcijos rajono taryboje veiklos ataskaita, taip pat Tarybos nariai Jums asmeniškai papasakos, ką jie nuveikė per ataskaitinį laikotarpį rajono labui.

Mes laukiame Jūsų kiekvieną antradienį nuo 15 iki 17 valandos.
Kiekvieną penktadienį nuo 11 iki 13 valandos.

Paskambinę telefonu 8 686 63318 arba parašę elektroninį laišką rimantasjurevicius@gmail.com, kiekvienas Jūsų galite susitarti dėl kito tinkamesnio laiko pokalbiui.

TS-LKD Zarasų skyriaus pirmininkas Rimantas Jurevičius

Rimantas Jurevičius

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite