ZARASŲ MENO MOKYKLA SKELBIA MOKINIŲ PRIĖMIMĄ 2020-2021 MOKSLO METAMS

0
57
min news zrs 914 ZMM logo

Į formalųjį švietimą papildančias ugdymo (FŠPU) programas:


Muzikos FŠPU – mokytis dainuoti, groti fortepijonu, akordeonu, violončele, gitara, fleita, trimitu ir kitais variniais pučiamaisiais. Ugdymo programos trukmė – 8 metai. Priimami 7 – 11 metų vaikai.

Choreografijos FŠPU – mokytis šokio meno pagrindų. Ugdymo programos trukmė – 7 metai. Priimami 7 – 10 metų vaikai.

Dailės FŠPU – mokytis dailės meno pagrindų. Ugdymo programos trukmė – 7 metai. Priimami 10 – 16 metų vaikai ir jaunimas.

Mokiniai, pilnai įvykdę ugdymo programas, gauna mokyklos baigimo pažymėjimus.

Mėnesinis mokestis už mokslą muzikos – 12 Eur., Dailės ir Choreografijos – 10 Eur. (mažas pajamas gaunančioms šeimoms taikomos nuolaidos).

Į trumpalaikes (trukmė – 1 mokslo metai) neformalaus vaikų švietimo (NVŠ) programas:
Neformali dailės studiją – dailės ugdymo programa 6-10 metų vaikams.

Lėlių teatro dirbtuvėlės – dailės ugdymo programa 7-18 metų vaikams.

Šokio studija „Vingurinis“ – šokio ugdymo programa 13-18 metų jaunimui.

Jaunųjų dizainerių studija – dailės, drabužių dizaino programa 11-18 metų jaunimui.

Ritmikos studija „Ritmiukai“ – ritmo pojūčio lavinimo per ritmikos ir judesio pratimus programa 6-7 metų vaikams.

Mėnesinis mokestis už mokslą neformaliojo ugdymo programose – 4 EUR (mažas pajamas gaunančioms šeimoms taikomos nuolaidos).

Į suaugusiųjų meninio ugdymo programą „Suaugusiųjų dailės studija“ – 1 mokslo metų programa, skirta suaugusiems žmonėms, norintiems įgyti arba patobulinti meninius gebėjimus ir kompetencijas. Mėnesinis mokestis už mokslą 20 EUR. (nuolaidos netaikomos).

Prašymai mokytis (turėti vaiko/suaugusiojo asmens dokumentą) priimami mokyklos raštinėje iki 2020 m. rugpjūčio 25 d. darbo dienomis nuo 8 iki 17 val. (12-13 val. pietų pertrauka). Pateikusiems prašymus mokytis FŠPU programose 2020 m. rugpjūčio 25-26 d. nuo 11 val. iki 13 val. vyks gebėjimų patikrinimas. Daugiau informacijos tel. 8 385 30579, mob. 8 612 60012, el. p. sigitakersiene@gmail.com

Zarasų meno mokyklos informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite