ZARASIŠKĖS DALYVAVO LIETUVOS MOKSLEIVIŲ SĄJUNGOS RUDENS FORUME

0
1044
mid news zrs 546 2

Spalio 14–16 dienomis Zarasų rajono moksleivės Ieva Stankevičiūtė, Eglė Zovytė ir Maria Rzeźniczak vyko į Lietuvos moksleivių sąjungos (toliau – LMS) Šiaulių mokinių savivaldų informavimo centro organizuojamą rudens forumą „Per Aspera Ad Astra“. Zarasiškės siekia įkurti LMS skyrių Zarasuose, todėl vyko į rudens forumą, kad geriau susipažintų su organizacija ir praplėstų savo žinias.

Įspūdžiais dalinasi renginio dalyvės:

„Pirmąją forumo dieną, po jaukaus atidarymo, klausėmės lektorės Rasos Stoškuvienės paskaitos. Vėliau dalyviai savo žinias gilino darbo grupėse. Po šių sekė diskusija apie jaunimo įgalinimą, o vakare laiką linksmai praleidome socializacinėje veikloje.

Šeštadienis buvo itin darbingas, dalyviai turiningai praleido laiką LMS biuro vedamose darbo grupėse. Po ilgos dienos LMS savanoriai dalyvavo linksmoje ir muzikingoje socializacijoje, o po jos naktinėje programoje.

Paskutinę, trečią rudens forumo „Per Aspera Ad Astra“ dieną pradėjome su Jomantės Slavinskaitės paskaita apie kelionę savęs pažinimo link. Atsisveikinus su savo junginio koordinatoriais, laukė itin jaukus ir emocionalus renginio uždarymas, kurio metu širdį glostė šilti apsikabinimai ir skambėjo žodžiai „ne paskutinį kartą susitikom”.“

Lietuvos moksleivių sąjunga vienija Lietuvos mokyklų mokinių savivaldas, atstovauja moksleivių interesus, kuria teigiamą pokytį Lietuvos švietimo sistemoje bei ugdo pilietišką dabarties ir ateities žmogų. Ši organizacija jau daugiau nei 25 metus kuria Lietuvos moksleivių rytojų.

Jaunimo reikalų koordinatorė

Nuotraukos: Eitvydo Kinaičio

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite