„KURK ZARASAMS” KVIEČIA DISKUTUOTI APIE SOCIALINĘ SRITĮ

0
40
KURK ZARASAMS social media postai3
Kviečiame Zarasų krašto gyventojus ATVIRAI padiskutuoti apie SOCIALINĘ sritį Zarasų rajone. Nuo A iki Z. Nuo mažylio augančio sudėtingoje aplinkoje iki vienišo senjoro. Ar mes, Zarasų rajono gyventojai, jau esam „sveika, saugi, išsilavinusi ir socialiai atsakinga bendruomenė“? Kokias socialines paslaugas gauna Zarasų rajono gyventojai? Ar patenkinamas paslaugų gavėjų poreikis? Kokių socialinių paslaugų trūksta? Ar patys asmenys aktyviai kreipiasi dėl paslaugų? Jei nesikreipia, kodėl?

Diskusija vyks šiandien  lapkričio 24 d. nuo 18 val. Zarasų Fausto Latėno meno mokyklos salėje. Diskutuokime ir kurkime Zarasų kraštą kartu!
Tiems, kas negali dalyvauti gyvame susitikime – kviečiame klausimus bei pasiūlymus parašyti el.būdu specialiai tam sukurtoje formoje mūsų interneto tinklapyje: https://kurkzarasams.lt/kurk-zarasams-kviecia-susitikti/
 
Renginio metu bus fotografuojama.
Renginio iniciatorius – politinis komitetas „Kurk Zarasams”.
 

Politinė reklama. Bus apmokėta iš politinio komiteto „Kurk Zarasams“ politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 2022/11/24/01.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite