JAUNIMO METŲ UŽDARYMAS

0
33
jaun

Gruodžio 2 d. Zarasų kultūros centre vyks Jaunimo metų uždarymo renginys! ?
?‍♂️Viena iš renginio dalių yra skirta Zarasų rajono savivaldybės jaunimo reikalų tarybos narių, Jaunimo metų ambasadorių, Zarasų visuomeninių jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritas stalas” narių ir kitų iniciatyvių jaunuolių mokymams, kuriuos ves Povilas Plūkas – kompanijos „Kitokie Projektai” konsultantas, IMPRO GYM improvizacijos treneris bei nepriklausomas žaidimų kūrėjas.

?Mokymų forma – dalyvių įtraukimas per diskusiją ir taikomąją improvizaciją.
?Mokymai vyks nuo 13.30 iki 17.00 val. Zarasų kultūros centro diskotekų salėje.
?Paskubėkite registruotis, nes dalyvių skaičius ribotas!

Povilas Plūkas mokėsi Second City improvizacijos mokykloje Čikagoje. Jau 5 metus yra tarptautinio taikomosios improvizacijos tinklo narys. Jis niekada neabejojo, jog didžiausia scena, kurioje galima panaudoti improvizacijos įgūdžius yra GYVENIMAS. Kuriame jis jau praleido daugiau nei 300000 valandų.

Povilas save vadina mokymosi dizaineriu, kuriančiu patirtis, kurios pažadina žmogiškąjį potencialą, skatina veikti. Apie dešimt metų jis rengia įvairius mokymus, seminarus, padeda organizacijoms atrasti ir įgyvendinti mokymosi sprendimus. Kaip pats sako, visada buvo įdomu mokytis dalykų, kurių mokykloje nemoko.

Kaip gimsta iniciatyva? Iš kur kyla impulsas? Ką aš darau su juo? Kaip elgiuosi su kitų iniciatyva? Kas atsitinka su iniciatyva grupėje žmonių? Kokie stabdžiai įsijungia? Kaip su jais susitvarkyti?

Šioje taikomosios improvizacijos treniruotėje tyrinėsime šiuos klausimus. Susipažinsime su impro principai ir technikomis gali padėti iniciatyvai ir pilietiškumui skatinti.
85% užsiėmimo laiko atliekame pratimus, žaidžiame žaidimus, kurie lavina įgūdžius. Jie subalansuoti taip, kad įtrauktų protą, emocijas ir kūną.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite