BIRŽŪNŲ BENDRUOMENĖ „BIRŽŪNĖLIS“ ĮGYVENDINO PROJEKTĄ

0
23
2

Vadovaujantis Zarasų rajono savivaldybės administracijos 2022 m. rugsėjo 23 d. įsakymu Nr. I(6.6E)-558 pagal Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2022 metų veiksmų plano įgyvendinimo 1.1.6 priemonę „Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėje“, Biržūnų bendruomenė „Biržūnėlis“ įgyvendino Zarasų rajono savivaldybėje projektą „Pažink Lietuvą“.

Projekto lėšomis, finansuojamomis iš Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos, buvo sudalyvauta šakočių kepimo edukacijoje Strigailiškyje, aplankytas naujai restauruotas Salako malūnas ir susipažinta su radijo imtuvų kolekcija Tiltiškių malūne.

Projekto lėšomis aplankyti malūnai ir edukacija bendruomenės nariams suteikė naujų įspūdžių.

Kelionės padeda ugdyti bendruomeniškumą, suartina žmones, plečia pasaulėžiūrą. Projekto sąmata buvo 350 eurų.

SADM logo herbas1

3

4

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite