SU TARPTAUTINE KINO DIENA!

0
32
20221228 153434

Mums visiems patinka kinas, todėl nenuostabu, kad yra Tarptautinė kino diena, švenčiama gruodžio 28 d. 1895 m. gruodžio 28 d., visuomenei buvo pristatytas pirmasis pasaulyje trumpas filmas „Traukinio atvykimas į La Ciotat stotį“.

Kinas jau seniai yra neatskiriama mūsų gyvenimo dalis. Visas pasaulis žino geriausius aktorius ir režisierius. Modernus kinas yra labai techniškas ir naudoja visus naujausius techninius pasiekimus. Šiandien labai populiarūs filmai yra 3D formatu. 3D grafika sukuria iliuziją apie vaizdo garsumą ir trečią dimensiją.

Mediatekoje iki sausio 20 d. veiks paroda „Mano kinas“. Susipažinsite su lietuvių kino istorija, lietuvių režisieriais ir aktoriais ir t.t. Kviečiame apsilankyti.

Vita Juškėnienė

Zarasų r. savivaldybės viešosios bibliotekos Skaitytojų aptarnavimo sk. vyresnioji bibliotekininkė

Nuotraukos autorės

20221228 153325

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite