KINO FILMAS „TU MANO DEIMANTAS”

0
197
tmd

Sausio 20 d. 19 val. Zarasų kultūros centre

Jokūbas – sėkmingas verslininkas, prekiaujantis deimantais. Jam gyvenime, atrodo, viskas klostosi tobulai. Sutikęs gražuolę Kotryną, ją įsimyli ir vos po mėnesio pažinties ruošiasi jai pasipiršti išvykoje į nuošalią sodybą. Romantišką ir pilną aistros idilę nutraukia du įsibrovėliai, pagrobdami įsimylėjėlius ir reikalaudami Jokūbo seifo kodo, kuriame nauja partija deimantų ir krūva šlamančių. Kokios juodos paslaptys atsiskleis reikalams pakrypus ne ta linkme? Ir kas Jokūbui svarbiau – nauja mylimoji ar pinigai ir deimantai?

Seksualiausias lietuviškas filmas jau greitai kino teatruose nuo sausio 20 dienos.

Amžiaus cenzas: N-18

Filmas lietuvių kalba, be subtitrų.

Režisierius: Ruslanas Abdulajevas

Scenarijus: Ruslanas Abdulajevas

Aktoriai: Simonas Tuen Pham, Ugnė Zavistauskaitė, Vytautas Medineckas- Ironvytas, Sergej Severjanov, Gytis Pintulis 

Trukmė: 1h 35 min

Bilieto kaina: 6 Eur

Anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=HNn282uKc08

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite