KOKIŲ ESAMA DĖŽUČIŲ DOVANOMS?

0
31
DD bendra nuotrauka 720x480

Dėžutė dovanoms yra pats patikimiausias variantas, kai reikia pakuoti įvairių rūšių dovanas – indus, žaislus, knygas, suvenyrus, papuošalus, saldumynus ir pan. Šitokia pakuotė yra itin patogi, jei dovanos siunčiamos gavėjui paštu ar per siuntų vežėjus.

Į ką reikėtų atsižvelgti renkantis dėžutę dovanoms?

Pirmiausiai prieš renkantis dėžutę reikia žinoti būsimos dovanos išmatavimus, kad ji laisvai tilptų ir nebūtų didesnė už pačią dėžutę. Verta atkreipti dėmesį ir į dėžutės stilių, nes jų esama įvairiausių – nuo klasikinio iki modernaus šiuolaikinio. Aišku, reikia pasirūpinti ir tuo, kad pati dovana tiktų prie dėžutės stiliaus. Taip pat naudinga įvertinti ir medžiagos, iš kurios padaryta dėžutė, tvirtumą. Tradiciškai dėžutės yra gaminamos iš tvirto kartono bei gofruoto kartono. Be to, reikia turėti omenyje ir tai, kad dėžutė nebūtų vienkartinio panaudojimo ir po dovanos išpakavimo nereikėtų jos išmesti, kad paskui ji ir toliau galėtų pasitarnauti. Pavyzdžiui, joje būtų galima laikyti papuošalus, įvairius aksesuarus.

Kokių formų ir spalvų dovanų dėžutes rinktis?

Pirkėjams siūlomos dovanų dėžutės dažniausiai būna baltos arba rudos spalvos, tačiau jei šios spalvos jums nėra mielos, tada neapsiriksite, jei išsirinksite juodą dėžutę, nes tai tikrai bus pats geriausias pasirinkimas. Jeigu jums reikalinga dėžutė nedidelių išmatavimų dovanai, tada geriausia rinktis pagalvėlės formos dėžutės. Jų surinkimas labai paprastas, nes joms užsandarinti nėra reikalinga lipni juosta ar kitokios priemonės. Jos lengvai susilanksto, įgaudamos gražią formą, kurią sėkmingai išlaiko. Šios rūšies dėžutės idealiai tinka dovanoti nebrangiems papuošalams bei aksesuarams.

Ką dar galima panaudoti, kad dėžutėje esanti dovana paliktų neišdildomą įspūdį?

Aišku, išvaizdi ir dailutė dovanų dėžutė ją gavusiam žmogui paliks tikrai gerą įspūdį, tačiau tas įspūdis bus dar įsimintinesnis, jei likusi laisva erdvė aplink dovaną bus užpildyta spalvoto popieriaus drožlėmis. Nepakenks ir tai, jei dėžutės vidų išklosite geros kokybės spalvotu šilkiniu popieriumi, nes tai dovanai suteiks žaismingumo ir žavumo. Nė kiek ne prasčiau atrodys dovana ir tada, jei dovanų dėžutės dugnas bus išklotas medžio drožlėmis. Jos labiausiai tinka tada, jei ketinate dovanoti vertingesnius papuošalus bei solidesnius aksesuarus.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite