DŽIUGI ŽINIA – ZARASIŠKIS TAPO LIETUVOS ČEMPIONU!

0
31
mid news zrs 476 DSC 0139

Kovo 22 dieną finišavo Lietuvos vyrų ledo ritulio čempionatas. Čempionato finale susitiko Elektrėnų „Energijos“ ir Juodupės „Juodupės“ komandos. Finalo seriją iki trijų pergalių rezultatu 3:0 laimėjo „Energijos“ komanda. Čempionato nugalėtojų vartus visą sezoną patikimai gynė septyniolikmetis zarasiškis Elvinas Karla. Finalo serijos metu E. Karla atrėmė net 95 procentus smūgių į vartus ir labai svariai prisidėjo prie savo ekipos pergalės čempionate. Pasibaigus pirmenybėms, buvo paskelbti geriausi visų pozicijų čempionato žaidėjai. Geriausio vartininko apdovanojimą pelnė Elvinas Karla.

Po puikiai sužaisto sezono E. Karla sulaukė ledo ritulio specialistų įvertinimo, jau dabar jis lyginamas su šiuo metu garsiausiu žaidžiančiu Lietuvos ledo ritulininku – vartininku Mantu Armaliu.

Pasibaigus Lietuvos čempionatui Elvinas Karla kartu su kitu zarasiškiu Kostu Gusevu, kuris praėjusį sezoną rungtyniavo Suomijos aukščiausioje jaunimo lygoje, pradėjo pasiruošimą pasaulio jaunimo iki 18 metų amžiaus čempionatui. Čempionatas vyks Pietų Korėjoje balandžio 2-8 dienomis. Lietuvos rinktinei keliamas uždavinys iškovoti čempionato medalius, o abu zarasiškiai turėtų būti vieni komandos lyderių.

Grįžus iš jaunimo čempionato mūsų jaunųjų sportininkų laukia dar didesnis iššūkis – jie abu kviečiami į Lietuvos vyrų rinktinę, kuri ruošiasi pasaulio vyrų ledo ritulio čempionatui, vyksiančiam Didžiojoje Britanijoje balandžio 23-29 dienomis. Zarasiškiai yra vieninteliai jaunimo rinktinės atstovai, kviečiami atstovauti vyrų rinktinei ir tai yra didžiulis tokių jaunų sportininkų įvertinimas. Tad belieka palinkėti sėkmės mūsų jauniesiems talentams artėjančiuose čempionatuose bei tolimesnėje jų sportinėje karjeroje!

mid news zrs 885 mid news zrs 81 IMG 7530k

mid news zrs 101 DSC 01511

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite