KINO FILMAS „VYRAS UŽ PINIGUS”

0
48
vup zarasai 01 07

Sausio 7 d. 17 val. Zarasų kultūros centre

Romantinė komedija „VYRAS UŽ PINIGUS“

Žanras: Romantinė komedija

Cenzas: N-13

Trukmė: 1:44

Režisierius: Justinas Krisiūnas

Vaidina: Justinas Jankevičius, Sandra Daukšaitė-Petrulėnė, Akvilė Vitkūnaitė, Julius Zalakevičius, Aldona Vilutytė.

„Vyras už pinigus“ – romantinė komedija apie meilę, pinigus ir mokesčius, kupina humoro ir smagių nesusipratimų.

Kai atkakli mokesčių inspektorė imasi dar vieno savo tyrimo, kurio sėkmė gali garantuoti vadovės postą, kelyje pasitaikęs žavus įtariamasis sumaišo visas kortas ir primena tikrąsias vertybes.

Filme pagrindinius vaidmenis atlieka Sandra Daukšaitė ir humoristas ir renginių bei TV laidų vedėjas Justinas Jankevičius, šį kartą nustebinęs puikiais aktoriniais sugebėjimais.

Anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=CIOIhyp75hw

VUP FB 1200x1200 1

VUP FB 1200x1200 4

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite