KLAJOJANTI MUZIKA

0
26
Diplomas print1

Zarasų Fausto Latėno meno mokyklos Fortepijono skyrius organizavo III Tarptautinį muzikos ir meno mokyklų fortepijoninės muzikos konkursą „Klajojanti muzika“. Konkurso vienas iš tikslų – kiekvienais metais kuo plačiau supažindinti mokinius su pasirinktos šalies fortepijonine muzika. Šiais metais konkurse skambėjo Italų kompozitorių kūryba. Ir tai buvo iš ties nelengva užduotis tiek mokytojams, parenkant programą, tiek mokiniams ją išpildant. Džiaugiamės, kad konkurse dalyvavo net 47 dalyviai iš Lenkijos, Latvijos ir Lietuvos muzikos ir meno mokyklų. Dėl COVID-19 pandemijos ir šiais metais konkursas vyko nuotoliniu būdu.

Vertinimo komisija nuoširdžiai pagyrė gerą konkurso idėją ir puikų mokinių pasiruošimą. Tiek dalyviai, tiek jų mokytojai labai pasiilgo gyvo dalyvavimo konkursuose. Tikimės, kad kitais metais konkursas „Klajojanti muzika“ vyks Zarasų Fausto Latėno meno mokyklos salėje ir skambės Ukrainos kompozitorių kūryba.

Smagu, kad konkurse dalyvavo gausus būrys mūsų mokyklos jaunųjų pianistų ir džiaugiamės jų pasiektais rezultatais.

Danguolė Petrašiūnienė,
Zarasų Fausto Latėno meno mokyklos
mokytoja

Priedai

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite