SVARBI INFORMACIJA

0
30
min news zrs 201 info 31211 1280 3

Visi Zarasų rajono savivaldybės vietinės rinkliavos už komunalinių atliekų surinkimą iš atliekų turėtojų ir atliekų tvarkymą mokėtojai (toliau – Rinkliavos), kurie buvo nurodę savo el. pašto adresą, gavo mokėjimo pranešimus už pirmąjį šių metų pusmetį.

Siūlome visiems rinkliavos mokėtojams rinktis elektroninį mokėjimo pranešimo už atliekas gavimo būdą. Taip paprasčiau, patogiau ir pigiau.

Popierinių pranešimų siuntimas paštu yra labai brangi paslauga, todėl svarstoma galimybė rinkliavos mokėtojams, pageidaujantiems gauti popierinius mokėjimo pranešimus paštu, priskaičiuoti jų spausdinimo ir siuntimo išlaidas.

Kiekvienais metais nemaža dalis paštu išsiųstų pranešimų grįžta su informacija, kad nerastas adresatas, netvarkinga pašto dėžutė arba jos visai nėra. Kad taip nenutiktų, geriausia išeitis – užsisakyti elektroninį mokėjimo pranešimą, nes negautas mokėjimo pranešimas neatleidžia nuo pareigos mokėti rinkliavą. Jos nesumokėjus skaičiuojama skola, o grįžęs mokėjimo pranešimas pridedamas prie jos išieškojimo, kaip įrodymas, kad jis buvo išsiųstas. Užsisakius elektroninę sąskaitą, tokių problemų nekyla, jei pateiktas teisingas elektroninio pašto adresas.

Norėdami pasirinkti mokėjimo pranešimo siuntimo būdą elektroniniu paštu, užpildykite Prašymą ir atsiųskite adresu: Zarasai.rinkliava2@uratc.lt arba Zarasai.rinkliava1@uratc.lt

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite