REIKALINGAS GYDYTOJAS… NAIVUMUI GYDYTI

0
22
sukcius

Vakar apie 16 valandą Suvieko seniūnijos Lipnikų kaimo gyventojui paskambino vyras. Šis prisistatė gydytoju. Pranešė apie nelaimę. Skambintojas žmogų informavo, kad jo pusseserė sužalojo kitą asmenį. Nelaimė atsitiko, bet ji pataisoma. Suprantama, tokiu atveju reikalingi tik pinigai.

Iš patiklaus vyriškio, gimusio 1944 metais, buvo pinigai išvilioti. Vyras atidavė 2900 eurų merginai, kuri atvyko paimti pinigų.

Tik po to sodietis suprato, kad yra apgautas. O sukčių jau ir pėdos jau atšalusios. Kreipėsi žmogus į policiją, parašė pareiškimą.

Žmogus suprato, kad „gydytojas“ ne gydyti, o apgauti buvo sumanęs jį. Tačiau tokio gydytojo kaimo žmogus nelaukė. Toks tikrai jam nereikalingas. Gal tik medikas … žmogaus naivumui gydyti. Tačiau tokių dar specialistų nėra. Ne veltui dar ir sakoma, kad nuo naivumo vaistų nėra.

Kiekvieną dieną masinės informacijos priemonės informuoja apie tokias apgaules ir taip niekas nepasimoko.

Kaip informuojama Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešimų apie ypatingus įvykius ir nusikalstamas veikas suvestinėje, dėl tokio sukčiavimo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Julius Paulaitis

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite