ŠAŠLYKINIŲ FESTIVALIS BEI NEMOKAMAS ALEKSANDRO MAKEJEVO KONCERTAS

0
62
SF zarasuoselt straipsniui2

Šveiskite iešmus – atbilda didžiausias ir pats pirmasis šašlykinių festivalis Lietuvoje. Tai bus legendinis renginys, kuris į vieną vietą sukvies šašlykinių dievus bei paprastuosius mirtinguosius, ištroškusius pramogų.

Jei norite kepti, vaišinti ar pasisemti kepimo patirties, jums reikės turėti šašlykinę, o malkų parūpins organizatoriai. Apie kepinius ant laužo pasakos bei praktiniais patarimais dalinsis profesionalūs virtuvės šefai, o žinantys, kad moka savo firminį šašlyką iškepti geriau nei virtuvės profesionalai, galės pasivaržyti
tarpusavyje ir laimėti pagrindinį prizą.

Didžiausias dėmesys bus skiriamas vietos produktų gamintojams žemės ūkio kooperatyvams „Sartų lankų jautiena” ir „Dusetų krašto gaspadoriai” , kurie visus mielai supažindins su savo produkcija. Bus šviežios ir brandintos jautienos, dešrelių, skrudintų kukurūzų, vietinių užkandžių ir vietinės rūkytos žuvies.

Aleksandras Makejevas pasidalins savo kūryba bei netikėtais gyvenimo posūkiais ir atsakys į jums rūpimus klausimus pasikalbėjimo ant scenos metu. Vėliau surengs gyvo garso koncertą su naujomis ir nelabai dainomis. Iki susitikimo ant ežero kranto.

Atvykite su visa šeima. Renginys ir yra būtent, apie pasibūvimą ir gerą laiką kartu. Kol tėveliai džiaugsis kepimo bei bendravimo procesu, vaikai galės išsilieti pripučiamų batutų parke.

Renginio koncertas: Aleksandras Makejevas
Renginio moderatorius: Modestas Stumbrys.
Renginys organizuojamas įgyvendinant Interreg V-A Latvijos ir Lietuvos bendradarbiavimo per sieną programos projektą LLI-416 „Vietos produktų gamybos ir realizavimo paramos sistemos kūrimas Utenos – Latgalos pasienio regione“/ LOCAL FOODS.
Renginį organizuoja Lietuvos ūkininkų sąjungos Zarasų skyrius

PROGRAMA, 2021-08-21:

– 16:00 val. – Renginio pradžia.
– 16:10 val. – Vietos produktų pristatymas.
– 16:30 val. – Virtuvės šefo paskaita apie mėsos kepimą ir praktinis užsiėmimas – kepsime mėsą visi kartu. Startiniu vietinės mėsos rinkiniu pasirūpins organizatoriai. Jei norite gauti rinkinį, tai būtina registracija – vardą, pavardę bei telefono numerį atsiųskite į: labairenginiai@gmail.com
– 17:20 val. – Vietos produktų pristatymas.
– 17:30 val. – Deserto ruošimo ant šašlykinės paskaita, kurią ves virtuvės šefas. Tuo pačiu vyks ir praktinis užsiėmimas, kurio metu pasidarysime po desertą.
– 18:00 val. – Vietos produktų pristatymas.
– 18:10 val. – Gardžiausio šašlyko čempionatas. Jei norite pretenduoti į šią karūną bei apdovanojimus, tai būtina registracija – vardą, pavardę bei telefono numerį atsiųskite į: labairenginiai@gmail.com
Firminio recepto šašlykais patys pasirūpinkite iš anksto.
– 19:00 val. – Netikėtas pasikalbėjimas tarp Aleksandro Makejevo ir Modesto Stumbrio.
– 20:00 val. – Aleksandro Makejevo koncertas.
– 22:00 val. – Renginio pabaiga.

Iki susitikimo ant ežero kranto prie buvusios senosios pirties.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite