DAŽNAI SERGU. KODĖL?

0
58
sergu

Kai kurie žmonės, atrodo, visiškai nesirūpina savimi, tačiau serga labai retai. Tuo tarpu kiti gyvena labai sveiką gyvenimą, tačiau serga itin dažnai. Žinoma, viskas priklauso ne tik nuo mūsų rūpinimosi savimi, tačiau taip pat ir nuo genų, kurie daro ne ką mažiau įtakos mūsų gyvenimui.

Svarbiausia yra rasti gerą kliniką, kurioje gausite ne tik pagalbą, tačiau taip pat ir patarimus, atsakymus į klausimus, kurie gali padėti tinkamai savimi pasirūpinti. Tokia vieta yra Endemik klinikos, kurios vertinamo dėl itin aukštos kokybės aptarnavimo.

Silpna imuninė sistema

Natūralu, kad dažniausiai peršalimo ligomis serga tie, kurių imuninė sistema yra silpnesnė. Jos stiprinimui yra vienas metodas, tačiau visada geriausia yra pasitarti su šeimos gydytojo, kuris pateikia gana konkrečias rekomendacijas.

Tai gali būti:

  1. Daugiau fizinio aktyvumo.
  2. Mitybos kismas.
  3. Daugiau vitaminų.
  4. Rūpinimasis savo psichologine būkle.
  5. Ir panašiai.

Matyti, kad reikia skirti dėmesio ne tik kūnui, tačiau ir sielai, kadangi jos kokybė taip pat lemia imuninės sistemos stiprinimą.

Kaip atrodo Jūsų kasdienybė?

Labai dažnai šeimos gydytojai klausia apie tai, kaip atrodo žmogaus diena. Tai padeda pasidaryti išvadas – kodėl jis taip dažnai serga.

Pavyzdžiui, kai kurie labai mažai laiko praleidžia lauke. Natūralu, kad tuomet išėjus į kiemą blogu oru – asmuo kur kas greičiau suserga. Kai pradedama daugiau laiko praleisti lauke – ligos taip pat tampa retesniu palydovu.

Dažniau serga nelaimingi žmonės?

Ar galima sakyti, kad dažniausiai ligos kankina tuos, kurie yra nelaimingi? Tai nėra faktas, tačiau žinoma, kad psichologinė būklė veikia mūsų kūną. Jeigu žmogus save myli, jeigu jis yra laimingas – dažniausiai jo kūnas jaučiasi taip pat geriau. Juk dažnai sakoma pirmiausia susitvarkyti su savo mintimis, o tik paskui su kūnu, kuris kur kas geriau jaučiasi, kai žmogus yra laimingas.

Kaip savimi rūpinatės labai dažnai parodo ir dažniau arba rečiau aplankančios ligos. Tai yra normalu. Tačiau nepamirškite ir to, kad dėmesio sau tiesiog  nebus per daug. Esate verti geriausio ir geroje klinikoje – tai gausite.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite