NEMOKAMOS PSCIHOLOGO KONSULTACIJOS

0
59
ps
Kviečiame Zarasų rajono savivaldybės gyventojus pasinaudoti nemokamomis psichologinės gerovės stiprinimo paslaugomis.

 Psichologinė gerovė – pasitenkinimas gyvenimu ir atskiromis jo sritimis (šeima, draugais, turtine padėtimi ir kt.), savimi, gyvenimo tikslingumo ir prasmingumo potyris, laimė. Psichologinės gerovės ir psichikos sveikatos stiprinimo paslauga skirta gyventojų psichologinei gerovei ir psichikos sveikatai stiprinti.

 
Teikdamas individualias konsultacijas, sveikatos (klinikinis) psichologas įvertina sudėtingos gyvenimiškos situacijos sukeltus psichikos sveikatos rizikos veiksnius, numato preliminarų konsultacijų teikimo laikotarpį, numato konsultacijų teikimo tikslus ir numatomus rezultatus, suteikia emocinę paramą, sudaro galimybes išreikšti ir (ar) mažinti su asmens sudėtinga gyvenimiška situacija susijusius psichikos sveikatos rizikos veiksnius.
 
Paslaugos teikiamos suaugusiems ir vaikams (vaikams iki 16 metų reikalingas rašytinis vieno iš tėvų sutikimas).
 

Konsultacijos vyks nuo gegužės 3 d. antradieniais ir penktadieniais nuo 10.30 val. iki 15.00 val. Adresu: Malūno g. 2, Zarasai.
 
Būtina išankstinė registracija: el. paštu zarasubiuras@zarasai.lt arba tel. 8 604 39826.
 

Veikla organizuojama vadovaujantis Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2020 m. liepos 31 d. įsakymu Nr. V-1733 „Dėl Psichologinės gerovės ir psichikos sveikatos stiprinimo paslaugų teikimo tvarkos aprašo patvirtinimo”.
 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite