SUSIKURKITE INTERJERĄ PAGAL ŠIANDIENINES TENDENCIJAS

0
42
veliurines sofos

Daug kas savo namuose siekia jaukumo ir komforto. Tačiau ne visiems pavyksta neatsilikti nuo šiandieninių tendencijų. Norėdami sukurti madingą interjerą, turėsite išsamiai išanalizuoti pagrindines tendencijas ir įvertinti, kokius elementus galima įtraukti į savo namus. Taigi pateikiame pagrindinius aspektus, kuriuos šiuo atveju vertėtų žinoti.

Išsiskiriantis šviestuvas

Išskirtiniai ir dideli šviestuvai yra vienas iš populiariausių akcentų, remiantis šiandieninėmis tendencijomis. Ryškus apšvietimas leidžia žmonėms atkreipti dėmesį į gražius namus, o kartu tampa akį traukiančiu meno kūriniu. Tad norėdami susikurti šiuolaikišką interjerą, pasirūpinkite įspūdingu šviestuvu, pasižyminčiu neįprastomis formomis ar spalva.

Rami miegamojo zona

Miegamasis yra poilsio ir atsigavimo vieta. Todėl daugiausia dėmesio jame skiriama jaukiam apšvietimui, raminančioms spalvų paletėms ir tekstūroms. Poilsio kambaryje vertinamas minimalizmas, tokiu būdu užkertant kelią netvarkai ir nereikalingam stresui. Bene svarbiausia stengtis suprojektuoti erdvę, palankią kokybiškam miegui. Siekiant gerai pailsėti, reikėtų atkreipti dėmesį į patogaus ir kokybiško čiužinio pasirinkimą.

Žali atspalviai

Šiandien interjere itin populiari žalia spalva ir įvairūs jos atspalviai. Taip stengiamasi įtraukti gamtos elementų į namus. Įterpti žalius ir neutralius tonus į interjerą galima naudojant augalus arba medieną. Puikiai tinka ir žalios spalvos veliūrinės sofos, kilimai.

Išlenkti baldai

Ilgos, lenktos linijos pasižymi raminančiu poveikiu. O jų maišymas su harmoningomis spalvomis gali suteikti gaivaus ir švelnaus bangavimo pojūtį. Naudojant lenktų formų baldus, kambariuose jaučiamas modernumas ir kitoniškumas. Tokį efektą gali padėti išgauti tiek moderni sofa, tiek minkštos virtuvinės kėdės.

Jūsų namai turėtų atspindėti jūsų asmeninį stiliaus jausmą. Būtent todėl ir pateikėme įvairių interjero tendencijų. Pasinaudoję jomis, galėsite sukurti tobulą erdvę sau ir savo šeimai. Tikimės, kad šie patarimai padės susikurti pačius stilingiausius namus.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite