PASIDALINKIME ATVIRA PAMOKA

0
29
mid news zrs 451 thumbnail IMG 0811

Lapkričio 8 diena – tarptautinė pianisto diena. Ta proga į Zarasų Fausto Latėno meno mokyklą rinkosi jaunieji pianistai ir mokytojai iš Visagino, Ignalinos, Utenos, Nemenčinės. Zarasų Fausto Latėno meno mokykloje vyko seminaro-praktikumo „Ištieskime ranką jaunajam talentui“ II dalis „Pasidalinkime atvira pamoka“.

Atvirų pamokų metu savo patirtimi ir metodika dalinosi VKMA vyresnioji mokytoja Natalja Beločkina, mokytojos metodininkės Eligija Balbierytė ir Karina Gurina, mokytoja ekspertė Leila Urmanova-Vnukova, Utenos meno mokyklos mokytojos ekspertės Ingrida Dirmienė ir Zita Lukošiūnienė, Nemenčinės muzikos mokyklos mokytoja metodininkė Jūratė Danielienė bei Zarasų Fausto Latėno meno mokyklos mokytoja ekspertė Danguolė Petrašiūnienė. Dalyvavo net septyniolika mokinių iš VKMA, Utenos, Ignalinos Miko Petrausko ir Nemenčinės muzikos ir meno mokyklų. Zarasų Fausto Latėno meno mokyklą atstovavo Andrea Konyševa, Sofija Čirkova, Vakarė Sinkevičiūtė, Jonas Adomavičius, Veronika Kudrešova ir Goda Borodulina.

Renginį vainikavo XXII Nacionalinio Balio Dvariono konkurso laureatų ir diplomantų koncertas, kuriame grojo ir mūsų mokyklos mokinė, šio konkurso laureatė Ugnė Kazlauskaitė.

Refleksijos metu susirinkę mokytojai džiaugėsi puikia idėja. Tai dar viena puiki patirtis jauniesiems pianistams ir mokytojams.

Zarasų Fausto Latėno meno mokyklos
mokytoja Danguolė Petrašiūnienė

mid news zrs 619 thumbnail IMG 0805

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite