VISUOTINĖ PILIETINĖ INICIATYVA „ATMINTIS GYVA, NES LIUDIJA“

0
20
atmintis

Kviečiame 2023 m. sausio 13-ąją 8.00 val. ryto uždegti languose vienybės, atminimo ir pergalės žvakutes dešimčiai minučių ir taip kartu paminėti pergalę prieš agresorių.

 
Tarptautinė komisija nacių ir sovietinio okupacinių režimų nusikaltimams Lietuvoje įvertinti kviečia Lietuvos švietimo įstaigas, valstybės institucijas, organizacijas bei visus geros valios žmones prisiminti ir paminėti 1991 metų sausį Lietuvos piliečių iškovotą istorinę pergalę.
 
Prieš 32 metus Lietuva nebuvo NATO ir ES nare, Lietuvos teritorijoje vis dar šeimininkavo okupacinė kariuomenė, tačiau vieninga ir laisvės trokštanti Tauta apgynė Nepriklausomybę ir pasipriešino sovietinių okupantų bei vietinių kolaborantų bandymui įvykdyti karinį perversmą.
 
Parodykime, kad esame vieningi ir pasiruošę gintį iškovotą laisvę, kaip 1991-ųjų sausį. Prisiminkime ir didžiuokimės pasiekta pergale, perduokime šį jausmą jaunajai kartai.
 
Iškilus klausimams, išsamesnę informaciją mielai suteiksime telefonu (8 5) 209 8818, (8 5) 209 8804 arba el. paštu: ingrida.vilkiene@lrv.ltkomisija@lrv.lt.
 
 
Organizatorius: Tarptautinė komisija nacių ir sovietinio okupacinių režimų nusikaltimams Lietuvoje įvertinti

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite