KVIEČIAME IŠRINKTI PIEŠINIŲ KONKURSŲ NUGALĖTOJUS

0
55
piest

2022 metų lapkričio–2023 metų sausio mėnesiais Zarasų rajono savivaldybės administracijos Teisės ir civilinės metrikacijos skyrius paskelbė piešinių konkursus ir pakvietė juose dalyvauti rajono mokyklų moksleivius. Zarasų rajono savivaldybės mokyklų moksleiviai dalyvavo piešinių konkursuose „Tvarkingi mūsų Zarasai“ (pradinės klasės) ir „Korupcija mano akimis“ (vyresniosios klasės).

Konkurso organizatoriai iš viso gavo 26 kūrinius, tačiau dalis jų buvo pateikti nesilaikant konkursų sąlygų (mokymo įstaigos pačios neatrinko trijų geriausių darbų, darbus pateikė pavieniai asmenys ir pan.). Todėl buvo atrinkta po tris geriausius darbus kiekvienoje amžiaus grupėje ir mokymo įstaigoje.

Kviečiame visus dalyvauti antrajame piešinių konkursų etape: susipažinti su darbais pretenduojančiais į konkurso prizines vietas ir balsuoti už Jums patikusius darbus. Konkurso nugalėtoju kiekvienoje moksleivių grupėje taps piešinio, surinkusio daugiausia internetinės apklausos balsų, autorius. Balsavimas internetu vyks 2023 m. vasario 6-15 dienomis. Balsavimo rezultatus paskelbsime suskaičiavę visus balsus, po vasario 15 dienos.

BALSUOTI GALITE ČIA.

Teisės ir civilinės metrikacijos skyrius

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite