„IMUNITETO STIPRINIMO GALIMYBĖS“

0
24
mid news zrs 519 DSC 1244

Sumažėjus organizmo atsparumui, nusilpus imuninei sistemai tampame neatsparūs virusams, todėl mus dažnai kankina sloga, kvėpavimo takų ligos, gerklės ar tonzilių uždegimai. Stiprinti imuninę sistemą reikia visus metus, tačiau dabar, kai orai šalti, o aplink daug sergančiųjų, būtina susirūpinti savo fizine bei psichologine sveikata, mityba, poilsio režimu.

Silpna imuninė sistema, pervargimas, peršalimas slopina organizmo gynybines reakcijas, jis tampa ne toks atsparus virusams. Dažniau peršalimo ligomis serga tie asmenys, kurių silpnesnis imunitetas.

Šių metų kovo 16 d. vyko paskaita „Imuniteto stiprinimo galimybės“. Paskaitos metu lektorius Eligijus Valskis dalinosi savo patirtimi, pasakojo apie tai, kad mūsų fizinė sveikata yra mūsų minčių ir jausmų atspindys. Kūnas ir emocijos labai susiję. Nustatyta, kad žmogaus organizme yra neuropeptidų – cheminių junginių, kurie informaciją apie mūsų mintis, nuostatas, emocijas paskleidžia po visą kūną. Taigi, valdydami emocijas galite sustiprinti imunitetą!

mid news zrs 966 DSC 1243

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite