APTARĖ PASIRENGIMĄ GALIMOMS GRĖSMĖMS

0
22
1

Penktadienį Zarasų rajono savivaldybėje lankėsi Lietuvos Respublikos Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas Laurynas Kasčiūnas. Su juo taip pat atvyko Seimo nariai Jonas Jarutis ir Audronius Ažubalis. Susitikime su svečiais dalyvavo rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, mero pavaduotojas Rimantas Jurevičius, rajono Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Gediminas Gaidamavičius. Taip pat susitikime dalyvavo ir Lietuvos Respublikos vidaus reikalų viceministras Arnoldas Abramavičius.

Pokalbio metu buvo išklausyta informacija apie geopolitinę situaciją, su tuo susijusią Lietuvos kariuomenės plėtrą. Plačiai kalbėta apie Savivaldybės ir kitų institucijų pasirengimą galimoms grėsmėms. Aptartos jaunuolių karinio ir patriotinio rengimo perspektyvos ir uždaviniai. Rajono Savivaldybės vadovai su svečiais diskutavo civilinės saugos gerinimo klausimais, gvildeno rengiamos komendantų sistemos problemas.

Savivaldybės vadovai kartu su svečiais lankėsi visai neseniai įrengtose Savivaldybės ekstremaliųjų situacijų operacijų centro patalpose ir susipažino su centro materialinėmis techninėmis galimybėmis, centro narių darbo sąlygomis.
 

Rajono Savivaldybės informacija

2

3

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite