KALĖDŲ NAKTĮ STEBUKLINGĄ

0
22
DSCF2110

Sukasi metų ratas kasdieną vis artėdamas prie pabaigos ir vis arčiau priartindamas džiaugsmingą žiemos šventę Kalėdas. Ši diena laukiamiausia mažiausių, tikinčių neįtikėtinais stebuklais ir jos labai nekantriai laukiančių.

Vaikų literatūros skyrius, norėdamas mažuosius bibliotekos bičiulius supažindinti su šios šventės papročiais, pakvietė juos į literatūros valandėlę „Kalėdų naktį stebuklingą“. Džiaugdamiesi ir grožėdamiesi žiemos dovanomis – sniego pusnimis ir šerkšnu padabintais medžiais penktadienio rytą į biblioteką atkeliavo Zarasų „Santarvės“ pradinės mokyklos pirmos klasės moksleiviai su mokytoja Dalia Kukonenko.

Atidžiai klausydamiesi Aldonos Kandroškaitės pasakėlės „Kalėdų naktis“ sužinojo apie kokią naktį vykstančius stebuklus kalbėjosi du draugai, keliaudami mišku. Patys žadėjo tai išbandyti ir įsitikinti ar jų gyvūnėliai prabils žmonių kalba. Kiekvienas dalyvis pasigamino po patį gražiausią žaisliuką, kuriuo papuoš savo eglutę. O kiek puikių emocijų suteikė žaidimas „Išvyniok ir paskanauk“! Abiejų komandų žaidėjams puikiai sekėsi. Žaidimą pažais  mokykloje su draugais ir artimaisiais namuose per šventes.

Zina Černovienė, Zarasų viešosios bibliotekos vyresnioji bibliotekininkė

Nuotraukos Vitos Juškėnienės

DSCF2132

DSCF2156

DSCF2163

DSCF2204

DSCF2226

DSCF2236

DSCF2253

DSCF2257

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite