INFORMACINIS PRANEŠIMAS

0
62
muge

Artėjant stebuklingoms ir gražiausioms metų šventėms, Zarasų rajono savivaldybės administracija pakvietė prekybininkus dalyvauti Kalėdinėje mugėje, o kad mugės teritorijos aplinka būtų šventiška, jauki ir patraukli, buvo nupirktos papuošimo paslaugos mugės laikotarpiui 2022 m. gruodžio 9–18 d. Už mugės organizavimą ir teritorijos puošimą atsakingas Investicijų ir plėtros skyrius.

Malonu, kad gyventojai ir svečiai puikiai įvertino teritorijos papuošimą, vykusias edukacijas ir pramogas. Labiausiai norime padėkoti vietos prekybininkams, kurie taip gausiai dalyvavo ir pasiūlė mums savo gamybos produkciją.

Pasibaigus Kalėdinei mugei pasažas buvo nupuoštas, nes dekoracijos buvo pritaikytos trumpam laikotarpiui, todėl didžioji dalis girliandų nešvietė dėl pažeistų laidų, dekoracijos ir papuošimai sugadinti ir pradėję irti.

Zarasų miesto aikštėje mus džiugina vieną iš gražiausių Lietuvoje papuoštų eglių, kuri mus džiugins šv. Kalėdų ir Naujųjų Metų laikotarpiu ir dar ilgiau.

Ačiū vietos prekybininkams, kurie taip gausiai dalyvavo, gyventojams ir svečiams kurie apsilankė mugėje su šventine nuotaika.

Gražiausių metų švenčių belaukiant, linkime skirti kuo daugiau dėmesio vieni kitiems, dalintis apsikabinimais, šypsenomis ir pasitikti naujuosius metus turint svajonių, tikslų ir ryžto juos įgyvendinti!

Investicijų ir plėtros skyrius linki gražaus švenčių laukimo, šilumos ir jaukumo, ramybės ir gerumo jūsų širdyse!

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite