KVIEČIAME Į REZULTATŲ PRISTATYMĄ

0
44
SMVVG
Š.m. sausio 27 d. (penktadienį) 16:00-17:30 val. ir sausio 28 d. (šeštadienį) 10:00-11:30 val. Zarasų viešojoje bibliotekoje (stiklinio priestato 3 aukšto skaitykloje) vyks projektų, įgyvendintų pagal Zarasų miesto vietos plėtros strategiją 2016-2022 m. rezultatų pristatymas. Visus norinčius išgirsti informaciją – kviečiame dalyvauti.

 
Zarasų miesto vietos veiklos grupė įkurta 2015 m. NVO, verslo ir valdžios (trijų sektorių) iniciatyva. Zarasų miesto vietos veiklos grupė – viešasis juridinis asmuo atstovaujantis trims sektoriams: pilietinei visuomenei, verslui ir vietos valdžiai bei savo veikla siekiantis pagerinti vietines įsidarbnio galimybes, didinti bendruomenių socialinę integraciją, išnaudojant vietos bendruomenių, NVO, verslo ir vietos valdžios ryšius. Zarasų miesto VVG įgyvendinant miesto plėtros tikslus, gyventojų, NVO verslo ir bendruomenių poreikius 2016 m. patvirtino Zarasų miesto vietos plėtros strategiją 2016-2022 m. Šią strategiją patvirtino ir Zarasų rajono savivaldybės taryba nutardama prie strategijos įgyvendinimo prisidėti 20 proc. reikiamų išlaidų.
 
Plačiau apie strategijos rengimą: https://zmvvg.wordpress.com/strategijos-rengimas/
 
Patvirtinta  Zarasų miesto vietos plėtros strategija 2016-2022 m. : https://zmvvg.wordpress.com/patvirtinta-strategija/
 
Visi projektai, kurie buvo įgyvendinami pagal parengtą strategiją baigti. Maloniai kviečiame susipažinti su rezultatais.
 
Pagarbiai
Zarasų miesto VVG

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite