ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS VIEŠOJI BIBLIOTEKA SAVO SKAITYTOJAMS SIŪLO NAUJĄ PASLAUGĄ – KNYGOMATĄ

0
46
20230210 122117

Knygomatas – tai bekontaktė knygų skolinimosi paslauga. Zarasų rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje iš anksto užsakytas knygas galite atsiimti bet kuriuo paros metu ir visomis dienomis, per šventes bei savaitgalius. Paslauga nemokama.

KNYGOMATO naudojimosi instrukcija

  1. Užsisakykite norimus leidinius internetu ibiblioteka.lt. arba paskambinus į Skaitytojų aptarnavimo skyrių tel. +370 385 52386; Mokslo šakų literatūros skyrių +370 385 53689; Vaikų literatūros skyrių +370 385 43581. Užsakant leidinius internetu  iš bet kurio fondo  (Vaikų literatūros ar Skaitytojų aptarnavimo fondo) pažymėkite kur norėsite atsiimti, šiuo atveju – KNYGOMATE.
  2. Sulaukite SMS žinutės su knygomato prisijungimo kodu ir tik tada atvykite prie knygomato (D. Bukonto g. 20), spauskite žvaigždutę ir įveskite gautą kodą. Paimkite knygas.
  3. Užsakytus leidinius iš knygomato pasiimti reikia per SMS žinutėje nurodytą laiką (24–48 val.), priklausomai nuo knygomato apkrovimo.
  4. Iš knygomato leidinius galite pasiimti bet kuriuo paros metu.

Bibliotekos ne darbo metu grąžinti galite pasinaudodami  knygų grąžinimo įrenginiu. Grąžinti galite tik iš Viešosios bibliotekos (D. Bukonto g. 20) paimtus leidinius.

Iškilus klausimams susisiekite el. paštu info@zarasubiblioteka.lt arba tel. 8 385 52020.

Zarasų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos informacija

20230210 122111

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite