ZARASŲ – VISAGINO REGIONO VVG KVIEČIA Į DARBINĮ SUSITIKIMĄ SOCIALINĖS SRITIES SPECIALISTUS

0
53
309404594 458517746306309 3402503143298382204 n

Zarasų – Visagino regiono vietos veiklos grupė (toliau – VVG) rengia 2023 – 2027 metų vietos plėtros strategiją, kuri Zarasų rajono ir Visagino savivaldybių kaimiškosiose vietovėse bus įgyvendinama bendruomenių inicijuotos vietos plėtros būdu.

Rengiant Strategiją organizuojami susitikimai su atskirų sričių specialistais, įstaigų darbuotojais, vietos gyventojais, verslo subjektais, nevyriausybinių organizacijų atstovais darbo grupėse ir susitikimuose kaimiškosiose seniūnijose.

Vasario 14 d. (antradienį), 9 val. Zarasų rajono savivaldybės Mažojoje salėje vyks susitikimas su socialinę sritį kuruojančiais specialistais.

Susitikimo tikslas – surinkti informaciją apie skurdą patiriančių asmenų, socialinės rizikos šeimų, socialinės rizikos šeimose augančius vaikų skaičių, suteikiamų socialinių paslaugų skaičių ir jų pasirinkimo galimybes bei kitus duomenis, būtinus atlikti teritorijos socialinę, ekonominę bei aplinkos situacijos ir gyventojų poreikių analizę.

Susitikimo metu bus pristatomi rengiamos Strategijos specialieji tikslai, intervencinės priemonės, viena iš kurių – didinti kaimo gyventojų užimtumą ir socialinę įtrauktį.

Kviečiame Zarasų rajono socialinių paslaugų teikėjus, socialinius darbuotojus ir specialistus aktyviai dalyvauti.

Projektas finansuojamas Europos žemės ūkio fondo kaimo plėtrai ir Lietuvos valstybės lėšomis pagal Lietuvos kaimo plėtros 2014-2020 m. programos priemonės „Leader programa“ veiklos sritį ‚Parengiamoji parama“, sutarties Nr. 42PP-KU-22-1-03778-PR001.

Zarasų-Visagino regiono vietos veiklos grupė

logovvg

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite