PASIRAŠYTA PROJEKTO SUTARTIS

0
46
zmvvg jpg

2023m. liepos 24 d. Zarasų miesto vietos veiklos grupė ir Viešoji įstaiga Centrinė projektų valdymo agentūra pasirašė projekto „Zarasų miesto vietos plėtros strategijos parengimas“, Nr.11-001-T-0044, sutartį.

Siekiant įvertinti šiuo metu esamą socialinę, ekonominę Zarasų miesto būklę, atlikti teritorijos vystymosi poreikių ir galimybių analizę, išgirsti gyventojų identifikuojamas problemas, poreikius ir siūlymus, pasiūlyti priemones esamos situacijos tolimesniam gerinimui, išryškėjusių problemų sprendimui, suplanuoti galimus finansavimo šaltinius, lėšas, konkrečius veiksmus, jų įgyvendinimo terminus, tikslines grupes, būtina parengti Zarasų miesto 2023–2027 m. vietos plėtros strategiją. Strategija rengiama siekiant prisidėti prie 2021–2027 metų Europos Sąjungos fondų investicijų programos 4 prioriteto „Socialiai atsakingesnė Lietuva“ 4.7 konkretaus uždavinio „Skatinti aktyvią įtrauktį, siekiant propaguoti lygias galimybes, nediskriminavimą ir aktyvų dalyvavimą, ir gerinti įsidarbinamumą, ypač palankių sąlygų neturinčių grupių“ ir 4.9 konkretaus uždavinio „Didinant socialinę ir ekonominę marginalizuotų bendruomenių, migrantų ir nepalankias sąlygas turinčių grupių integraciją įgyvendinant integruotas priemones, įskaitant aprūpinimą būstu ir socialinių paslaugų teikimą“ įgyvendinimo. Į strategijos rengimą bus įtraukti miesto bendruomenės nariai, užtikrintas skirtingų gyventojų grupių interesų atstovavimas.

Pagrindinis projekto tikslas – įtraukiant vietos bendruomenę parengti Zarasų miesto 2023–2029 metų vietos plėtros strategiją.

Projekto suplanuota poveiklė – parengti Zarasų miesto vietos plėtros strategiją 2023-2029 m.

Bendra projekto veiklų tinkamų finansuoti išlaidų suma yra 9 951,00 Eur.

Zarasų miesto vietos veiklos grupės informacija

LT Bendrai finansuoja Europos Sjunga POS 768x161

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite