ZARASIŠKIO VAIRUOTOJO AKISTATA SU BRIEDŽIU

0
39
zarasu autobusas

Vakar apie 18 valandą 26 minučių Vilniaus rajone, Nemenčinės seniūnijoje Molėtų plente, 27-ame kilometre maršrutinis keleivinis autobusas „MAN”, vairuojamas UAB „Zarasų autobusai“ vairuotojo, gimusio 1955 metais, vengdamas susidūrimo su į kelią išbėgusiu briedžiu, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu ,,Honda Jazz”, vairuojamu moters, gimusios 1981 metais bei galine autobuso dalimi kliudė priešpriešiais važiuojantį krovininį automobilį „DAF”, vairuojamą Latvijos piliečio, gimusio 1975 metais.

Eismo įvykio metu žuvo automobilio ,,Honda Jazz” vairuotoja ir kartu važiavusi keleivė, gimusi 1992 metais, bei nukentėjo tuo pačiu automobiliu važiavusi vaikiškoje kėdutėje mergytė, gimusi 2016 metais. Ji dėl galvos ir veido sumušimų gydoma ambulatoriškai. Tuo tarpu priekinėje sėdynėje važiavusiai moteriai rimtesnės medikų pagalbos ir neprireikė. Jau žinoma, kad žuvusi lengvojo automobilio vairuotoja – sužeistos mergaitės mama.

Autobuso ir autovėžio vairuotojai buvo blaivūs. Nei vienas iš jų, taip pat ir autobuso keleiviai, nenukentėjo. Kaip informuojama Policijos departamento suvestinėje, dėl šios avarijos Vilniaus apskrities policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Jeronimas Butkus

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite