KVIEČIAME Į IZRAELIO FILMO ,,PAVĖLUOTOS MINTYS” PERŽIŪRĄ

0
20
min news zrs 430 paveluotos minttys

Izraelio ambasada Lietuvoje ir Zarasų rajono savivaldybė organizuoja Izraelio kino seansus Zarasuose.

Kviečiame Jus kovo 25 d. (sekmadienį) 13.00 val. Zarasų kultūros centre pažiūrėti filosofinę, egzistencinę komediją ,,Pavėluotos mintys“.

Įėjimas – nemokamas.

PAVĖLUOTOS MINTYS, 2015, rež. Elad Keidan, 105 min, Izraelis.

Filmo anonsas: https://www.youtube.com/watch?v=nriSGV3O8g0

Tai – filmas kuriame susipina egzistencinės komedijos ir poetinės, filosofinės dramos žanrai. Juosta kupina unikalių Viduržemio jūros miesto uosto vaizdų. Siužeto centre – saulėta diena Haifoje ir du vyrai keliaujantys miesto Karmelio kalno laiptais. Vienas leidžiasi aukštyn, kitas – žemyn. Jaunas poetas Uri ir vidutinio amžiaus Mošė išgyvena savotišką nuosmukį savo asmeniniuose gyvenimuose. Vienas bando palikti miestą ir pabėgti nuo karo tarnybos prievolės, kas gresia kalėjimu, o kitas – kurioziškai išeina ieškoti žmonos pamesto auskaro ir bando suvokti, kodėl jo vedybinis gyvenimas nesusisekė. Filmas, debiutavęs 2015 m. prestižiniame Kanų kino festivalyje, pelnė tris aukščiausius Izraelio kino Oskarus „Ophir“ kategorijose už: geriausią scenarijų, geriausią montažą, geriausią garso dizainą.

Izraelio ambasados Lietuvoje informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite