KELIAUJANTI TARPTAUTINĖ PARODA

0
64
35x45

Zarasų krašto muziejuje (D. Bukonto g. 20) liepos 6 d.,16val., Valstybės (Lietuvos Karaliaus Mindaugo karūnavimo) ir ,,Tautiškos giesmės“ dienos proga atidaroma projekto „Menų gaudyklė. Kūrybinių rezidencijų tinklo išvystymas Ežerų krašto regione“ meno kūrinių keliaujanti tarptautinė tapybos, keramikos ir  lauko skulptūrų paroda. Joje – Lietuvos ir užsienio menininkų sukurti tapybos bei keramikos darbai, lauko skulptūros.

Parodos atidarymo metu sutiksite ne vieną kūrinių autorių, išgirsite skulptoriaus Liutauro Griežės pranešimą bei Kultūros centro Dusetų dailės galerijos vadovą Alvydą Stauską, kuris pristatys įgyvendintus du tarptautinius „Menų gaudyklės“ tapybos plenerus.

Projektą įgyvendina VšĮ „Euroregiono Ežerų kraštas direktorato biuras“ kartu su partneriais – Visagino kultūros centru, Ignalinos krašto muziejumi, Utenos kraštotyros muziejumi, Kultūros centru Dusetų dailės galerija, VšĮ „Kuri veikia“. Visos veiklos yra projekto „Menų gaudyklė. Kūrybinių rezidencijų tinklo išvystymas Ežerų krašto regione“ dalis. Projektas įgyvendinamas pagal programą „Kultūra”, kurią finansuoja Islandija, Lichtenšteinas ir Norvegija.

Paroda veiks iki liepos 29 d.

Zarasų krašto muziejus

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite