GIRTOS MOTERS IŠDAIGOS BRANGIAI KAINUOJA

0
19
tlf

D.M. tą dieną buvo girta. Be alkoholio apsvaigimo moteris panoro ir dar svaigesnių pojūčių. Tačiau kur jų kaime surasi? Tačiau silpnosios lyties atstovei išradingumui ir fantazijai ribų nėra. Nusprendė vakare moteris skambinti į bendrąją pagalbos telefoną ir į Salako seniūnijos Pakerniškių kaimą išsikvietė policijos pareigūnus.

Atvyko pareigūnai, tačiau jų pagalbos niekam nereikėjo. Policininkai suprato, kad tai tik girtos moters išdaigos.

Teko moteriai pūsti į alkoholio matavimo prietaisą. Jis parodė įspūdingą skaičių – 1,93 promilės. Tokie „juokeliai“ girtai moteriai taip nepasibaigė. Policijos pareigūnai surašė administracinio nusižengimo protokolą, tarnybinius pranešimus. Prie šių dokumentų pridėjo dar kitus įrodymus ir administracinio nusižengimo medžiagą pasiuntė į teismą.

Teisme penkiasdešimt aštuonerių metų moteris administracinio nusižengimo byloje pripažinta kalta pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 493 straipsnio 2 dalį ir jai paskirta bauda -200 eurų.

Štai kuo baigėsi girtos moters išdaigos. Už 200 eurų galima buvo patirti žymiai smagesnių atrakcijų, nei melagingas policijos pareigūnų iškvietimas. Tačiau, kaip sakoma, gyveni ir mokaisi. Protingi iš kitų klaidų, o …kiti iš savų.

Julius Paulaitis

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite