PASAKA, KURIĄ SEKS ANGELAI

0
55
11

… kas yra angelai? Kur jie gyvena? Įdomu buvo išgirsti vaikų pamąstymus, kodėl jie lydi žmones, kiek angelų yra pasaulyje…

Atsakymų bandėme ieškoti Vytauto V. Landsbergio knygelėje „Angelų pasakos“: jas puikiai įgarsino aktoriai – tėvas ir sūnus – Ainis ir Gediminas Storpirščiai. Pasiklausę neilgos pasakaitės, aptardavome ją. Ypač džiugino dainuojamieji intarpai. Šaunusis mūsų Danila Krasnov net pašokdavo.

Angeliukai vaikus šiandien užbūrė – jie buvo kuriami iš senų laikraščių, nenaudojant žirklių (popierių tik plėšant). Vaikai suteikė angeliukams ir vardus. Ar gali kas būti tauriau už angelo ir vaiko draugystę? Norėtųsi, kad kiekvienas išgirstų pasaką, kurią jiems kiekvieną vakarą seks angelai…

Giedrė MIČIŪNIENĖ,
NVŠ programos „Kūrybinės dirbtuvėlės“ vadovė

Nuotraukos autorės

12

13

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite