TĖVYNĖ – TAI MES VISI

0
24
111

NVŠ programos „Kūrybinės dirbtuvėlės“ užsiėmimas šiandien prasidėjo kiek neįprastai: visi vaikai nuoširdžiausiai apkabino bibliotekininkes JELENĄ GURSKAJĄ ir MARINĄ VOROPAJEVĄ… Nes Kovo 1-oji – Tarptautinė „Apkabink savo bibliotekininką“ diena!

Artėja Kovo 11-oji – Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena: ją paminėjome ir mes. Kalbėjome apie Tėvynę ir jos simbolius. Valstybė negali būti be sostinės, todėl skaitėme ir žiūrėjome „Gedimino sapną“ – įvairių autorių skirtingas inscenizacijas. Mažesniuosius labiausiai sudomino didžiulis geležinis vilkas.

Paskui diskutavome apie herbą – kodėl svarbu jį turėti. Kūrybinė valandėlė – ir visi paniro į savo mintis: jie kurs savo herbą – vieni savo gatvės, kiti kaimo, o kiti – Savo. Mintys materializuojasi, todėl negali žinoti, kiek svajonių išsipildys.

Tėvynė – tai ne tik žemė, pastatai… Tėvynė – tai mes visi….

Giedrė MIČIŪNIENĖ,
NVŠ programos „Kūrybinės dirbtuvėlės“ vadovė

222

3333

BIBLIOTEKININKĖS

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite