PARODA – BENDRUOMENĖS DARBO PUIKUS ĮPRASMINIMAS

0
26
20180309 104741

Visą savaitę mokykla sulaukdavo svečių – penktadienį apsilankė Zarasų rajono savivaldybės tarybos narys Ignas ZAVADSKAS. Mes labai didžiuojamės, kad šio Žmogaus biografija tiesiogiai susijusi su mūsų seniūnija: čia Jis gimęs ir augęs, dirbęs. Labai džiaugiamės, kad remia mūsų mokyklos mokinę Terezą ROMANOVSKAJĄ, kuri dabar mokosi Panevėžio Raimundo Sargūno sporto gimnazijoje.

Parodėlė visuomenei atvira jau nuo vasario 15-osios. Tai mokykloje skelbtų socialinių akcijų „Surask Turmanto miestelio seną nuotrauką“ ir „Aš noriu pasveikinti Lietuvą“ rezultatas: surinkta senų nuotraukų, bylojančių apie miestelyje gyvenusius žmones, mokyklos, geležinkelio stoties, kultūros namų veiklą; mokinių sukurti sveikinimai – akrostichai, skirti Lietuvai. Tačiau spalvingiausia paroda – 100 molinių lietuvaičių, pasipuošusių tautiniais drabužiais…

Malonu, kad rajono savivaldybės tarybos nariui patiko mūsų veikla – susidomėjęs vartė albumą, apžiūrinėjo nuotraukas – rado ir pažįstamų. Svečiui buvo išsamiai papasakota apie reikšmingiausius mūsų miestelio istorinius faktus.

Mes džiaugiamės, kad mūsų mokyklos mokinių darbai visų svečių buvo įvertinti puikiai – tai puikus bendruomenės pastangų ir darbo įprasminimas.

Giedrė MIČIŪNIENĖ ir Natalija OGINSKIENĖ,
Socialinių akcijų „Surask Turmanto miestelio seną nuotrauką“ ir „Aš noriu pasveikinti Lietuvą“ organizatorės

Nuotraukos Giedrės MIČIŪNIENĖS

20180309 110311

20180309 110749

20180309 111103

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite