ŠVENTĖS DIENĄ LIŪDNAI PASIBAIGĘS PASIVAŽINĖJIMAS

0
11
alkotesteris 74339662

Valstybės dieną dvidešimt šešerių metų Zarasų seniūnijos Riešutinės II kaimo gyventojas irgi „gerai“ šventė . Tačiau po šventimo vyras panoro dar ir pasivažinėti.

Sėdo sodietis ant motorolerio ir nuvažiavo. Kiek toli būtų vyras nuvažiavęs, tačiau apie 20 val. 20 min. Šiaulių gatvėje, Zarasuose, jį sustabdė policijos pareigūnai. Motorolerio vairuotojas į alkotesterį pripūtė 3,28 promilės. Toliau vyrui važiuoti neteko. Savo kelionę jis tęsė jau „valdišku transportu“. Laukė neblaivaus vairuotojo visos numatytos procedūros. Bus tiriama kiek promilių buvo vairuotojo kraujyje. Blaivėsi vyras irgi „valdiškuose namuose“. Kaip informuojama Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešimų apie ypatingus įvykius ir nusikalstamas veikas suvestinėje, dėl šios jauno motorolerio vairuotojo veikos pradėtas ikiteisminis tyrimas. Lietuvoje nuo šių metų įsigaliojo Baudžiamojo kodekso 281 straipsnio pataisos. Šio straipsnio 7 dalis numato, kad vairuotojui, kuris vairavo kelių transporto priemonę apsvaigęs nuo alkoholio, kai jo kraujyje buvo daugiau negu 1,5 promilės alkoholio – baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Jeronimas Bartkus

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite