FOTOGRAFIJOSE – DAKARO RALIO ČEMPIONAS

0
24
1 AK 06461

Zarasų krašto muziejuje kovo 31 d. (ketvirtadienį), 17 val., pristatoma Armando Knezio fotografijų iš Dakaro ralio paroda „Arūnas Gelažninkas – Vienišių klasės čempionas“.

Zarasiškis sporto fotografas A. Knezys yra labai jaunas. Jo aistra fotografuoti kilo mokykloje. Ir štai jaunuoliui teko laimė pabūti net garsiajame Dakaro ralyje, apie kurį svajojo dar mažas būdamas ir iš kurio dabar parsivežė daug įspūdžių bei įdomių nuotraukų.

Jaunasis fotografas pasakoja: ,Fotografuoti pradėjau prieš daugiau nei 6 metus. Pradžioje fotografija, manau, kaip ir daugumai pradedančiųjų, buvo tik žaidimas, ieškant gražaus vaizdo, tačiau susidomėjus naktine fotografija, tai tapo pomėgiu. Dabar, prabėgus keleriems metams nuo visko pradžios ir baigus taikomosios fotografijos studijas, fotografija man yra darbas.

Mintis surengti parodą gimė Dakaro ralio metu fotografuojant profesionalų motociklų sporto lenktynininką Arūną Gelažninką greičio ruožuose. Fotografijose ir galite pamatyti jį, besiruošiantį startui, lenktyniaujantį su varžovais trasoje ir galiausiai besidžiaugiantį iškovota pirma vieta Dakaro ralio ,,Original by Motul“ klasėje, kitaip – ,,Vienišių klasėje’’ antrus metus iš eilės.

Surengti parodą sporto tema yra tikras džiaugsmas, nes fotografuodamas jaučiuosi laisviausiai“.

Daugiau apie parodos autorių, Dakaro ralį galėsite sužinoti apsilankę A. Knezio parodos atidaryme, į kurį maloniai kviečiame.

Paroda veiks iki balandžio 16 d.

 

Parengė Vasilijus Trusovas, Zarasų krašto muziejaus muziejininkas (kultūrinių renginių koordinatorius)

1 Parodos plakatas a3

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite