PLENERO METU SUKURTŲ KŪRINIŲ PARODOS ATIDARYMAS ANTAZAVĖS DVARE

0
20
mid news zrs 871 Menu gaudykle

Plenero metu sukurtų kūrinių parodos atidarymas Antazavės dvare, 2022 m. balandžio 14 d. (ketvirtadienį) 12 val.

Parodos autoriai: Arvydas Bagdonas, Rebeka Bruder, Ivo Folkmanis (Latvija), Ričardas Garbačiauskas, Algirdas Gaižauskas, Violeta Gasparaitis, Romualdas Pučekas, Rimvydas Pupelis, Liliana Žutautienė, Valentinas Varnas, Alvydas Stauskas, Arvydas Kašauskas, Vytautas Poška, Ramunė Sladkevičiūtė – Dainienė, Giedrė Riškutė, Vilma Vasiliauskaitė, Algimantas Stanislovas Kliauga, Rūta Eidukaitytė, Vidmantas Jažauskas, Nijolė Trinkūnienė, Olga Samar (Ukraina).

Projektas: „Menų gaudyklė. Kūrybinių rezidencijų tinklo išvystymas Ežerų krašto regione“

Pagrindinis projekto partneris: VšĮ „Euroregiono Ežerų kraštas direktorato biuras“

Projekto partneris: Kultūros centras Dusetų dailės galerija

Plenero vadovas: Alvydas Stauskas, kuratorė Ieva Špūrienė

Projekto veiklų Zarasų rajono savivaldybės teritorijoje koordinatorius: Zarasų r. savivaldybės administracija

Projektas finansuojamas iš EEE ir Norvegijos finansinių mechanizmų pagal programą „Kultūra“

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite