DIDŽIAUSIAS TVARUS FESTIVALIS LIETUVOJE ZERO WASTE FEST KETVIRTUS METUS KVIEČIA Į ANTALIEPTĘ!

0
24
Plakatas A4 compressed 1

Didžiausias tvarus festivalis Lietuvoje Zero Waste fest’22 kviečia kartu kurti sąmoningą ateitį!

Zero Waste fest rugpjūčio 12-14 d. kviečia diskusijai apie tekstilės pėdsaką aplinkai!

Rugpjūčio 12-14 dienomis Antalieptėje vyks didžiausias tvarus festivalis Lietuvoje ZWF’22

Zero Waste Fest 2022 m. rugpjūčio 12-14 d. jau ketvirtus metus iš eilės į Antalieptę kviečia visus tvarumo entuziastus!

ZWF yra gamtai draugiškas festivalis, skatinantis per edukatyvų susibūrimą prisijungti prie pozityvių pokyčių! Renginyje laukiame VISŲ, norinčių atrasti atsakymus į rūpimus klausimus bei kartu su bendraminčiais pasisemti naujų tvarumo idėjų!

Šių metų festivalio tema – TEKSTILĖ. Tekstilės pramonės į aplinką išskiriama tarša tampa pavojinga ir planetai, ir žmogui. Naujas požiūris į drabužių gamybą, vartojimą ir utilizavimą tapo svarbiu klausimu. Festivalio metu dalinsimės tekstilės pakartotinio panaudojimo idėjomis, sužinosime rūšiavimo taisykles ir dažniausias klaidas, išmoksime kaip susikurti kapsulinę spintą. Be kita ko, nebus pamirštos ir kiekvienais metais rengiamos erdvės – kūrybinės dirbtuvės, skonių turgus, gėrybių turgelis, judesio, diskusijų erdvė bei atlikėjų pasirodymai!

Dienos metu mokysimės, klausysime, skanausime ir diskutuosime. Vakarop, muzikos erdvėje jus pasitiks Jurgis Didžiulis, ABUDU, Joseph June, Marabu, TAS, Justė Kraujelytė ir Sure Fang.

Viena iš šių metų festivalio naujienų yra kino erdvė, kurioje bus pristatyti tvarumo temai aktualūs filmai: “Viskas bus kitaip” ir “The True Cost”.

Festivalyje susidarančios atliekos ir išeikvotos elektros bei vandens sąnaudos yra vienas ryškiausių padarinių aplinkai ir akivaizdus poveikis festivalio lankytojui. Tai, taip pat, yra viena brangiausių renginio išlaidų. Festivalio metu tualetų, dušų, geriamo vandens, elektros, kompostavimo bei šiukšlių konteinerių naudojimas – pėdsakas, kurį tradiciškai atlyginsime pagal taršos kompensavimo mokestį (TKM).

Kviečiame prisijungti prie mūsų iniciatyvos ir šiais metais tapti aplinkai draugiško festivalio dalimi. Tikime tvaresniu rytojumi ir kviečiame jį kurti kartu!

Pagrindinis renginio organizatorius – Inovatorių slėnis

Festivalio programa – www.facebook.com/ZerowastefestLT

Bilietų platintojas – KAKAVA”

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite