BIBLIOTEKOS RENGINIAI MIESTO ŠVENTĖS METU

0
31
DSC 1842

Netrukus Zarasai švęs 516-ąjį gimtadienį, kuris zarasiškius ir miesto svečius įtrauks į džiaugsmingą ir spalvingą šventinį šurmulį. Zarasų rajono savivaldybės viešoji biblioteka savo skaitytojus ir lankytojus kviečia dalyvauti tradiciniuose bibliotekos renginiuose.

Rugpjūčio 12 d. (penktadienį) 21 val. „Nakties skaitymai“ bibliotekos renginių salėje. Šiais metais poezijos ir muzikos šventę „Pasaulis nenusakomos spalvos“ kurs poetas, rašytojas, filosofas Liutauras Degėsys, jaunosios kartos poetas, rašytojas ir reperis Ernestas Noreika ir aktorius, muzikos atlikėjas Ainis Storpirštis.

Visagino kūrybos ir meno akademijos vaikų muzikos ir teatro klasės mokiniai atliks repą pagal Bjelles ir „8 kambario“ kūrinį „Lakštingala Zarasuose“, žodžiai J. Erlicko (dainavimo mok. Vita Pimpienė). Teatras „Juodai balta“ su Zarasų vaikais atliks repą „Anykščių šilelis“ (rež. Gražina Karlaitė).

Bus teikiama Zarasų rajono savivaldybės Felikso Jakubausko literatūrinė premija.

Rugpjūčio 13 d. (šeštadienį) nuo 10 val. Sėlių aikštėje vyks Mažoji knygų mugė. Galėsite pabendrauti su leidyklų atstovais bei įsigyti naujausių leidinių. Dalyvauja: „Andrena“, „Baltos lankos“, „Charibdė“, „Gelmės“, „Kauko laiptai“, „Mokslo ir enciklopedijų leidybos centras“, „Raidynėlis“, „Rotas“, „Tera Publika“, „Trys nykštukai“, „Žara“ ir kt.

Bibliotekos palapinėje veiks edukacinė programa vaikams. Ateikite smagiai praleisti laiką su Zuikiu Nulėpausiu ir Pepe Ilgakojine.

15 val. Vitos Pimpienės ir Gražinos Karlaitės mokinių koncertas „Dainuojanti vasara“ Sėlių aikštėje.

15 val. Zarasų fotoklubo „Ežerų žemė“ parodos „Debesys mūsų mintys“ atidarymas viešosios bibliotekos I aukšto galerijoje.

Smagaus laiko drauge!

Zarasų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite