PARAIŠKŲ ĮRENGTŲ INDIVIDUALIŲ NUOTEKŲ VALYMO ĮRENGIMŲ IŠLAIDŲ DALINIAM KOMPENSAVIMUI GAUTI TEIKIMAS

0
16
min news zrs 69 min news zrs 845 info

Kviečiame Zarasų rajono savivaldybės individualių ir daugiabučių namų gyventojus iki 2022 m. spalio 1 d. teikti paraiškas įrengtų individualių nuotekų valymo įrengimų išlaidų daliniam kompensavimui gauti.

Individualių nuotekų valymo įrenginių įrengimo išlaidų dalinio kompensavimo tvarkos aprašu, patvirtintu Zarasų rajono savivaldybės tarybos 2021 m. rugsėjo 3 d. sprendimu T-151 ,,Dėl Individualių nuotekų valymo įrengimų išlaidų dalinio kompensavimo tvarkos aprašo patvirtinimo“, nustatyta dalinio kompensavimo tvarka. Šis tvarkos aprašas numato, kad Zarasų  rajono gyventojai (fiziniai asmenys), atitinkantys reikalavimus ir kriterijus bei nuosavybės teise valdantys gyvenamuosius būstus tose vietovėse, kuriose nėra ir ateinančius tris metus neplanuojama įrengti nuotekų tvarkymo infrastruktūros, galės pretenduoti į dalinį finansavimą, įsirengdami individualius nuotekų valymo įrenginius.
 
Paraiškas galima teikti: paštu Sėlių a. 22, 32110 Zarasai arba tiesiogiai į Zarasų rajono savivaldybės administracijos 229 kab.
 
Nuoroda į teisės aktą:
 
Dėl išsamesnės informacijos kreiptis tel. (8 385) 37190
 
Priedai

 

Byla

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite