BIBLIOTEKOJE NE TIK SKAITOME!

0
25
krepsinis1

Rugsėjo mėnesį krepšinio gerbėjų laukia didelė šventė: 41 – asis Europos krepšinio čempionatas. Krepšiniui neabejingi esame daugelis. Šniukštų bibliotekos skaitytojams ir Antazavės dienos centro ,,Pūkelis“ lankytojams kilo idėja, vasaros metu, kartu surengti krepšinio šventę „100 metimų iššūkį“.

Taisyklės labai paprastos: kiekvienas užsiregistravęs dalyvis turėjo nuo baudų metimo linijos į krepšį mesti 100 kartų, pataikytas metimas – 1 taškas, laimi tas kas pataiko daugiau kartų, o kad visiems būtų įdomiau ir jaunesni dalyviai nebūtų nuskriausti vyresniųjų, visi dalyviai pagal amžių buvo suskirstyti į tris A, B, C grupes: A grupė – vaikinai 12 metų ir vyresni, B grupė – berniukai iki 12 metų ir C grupė – visos merginos. Labai džiugu, kad iššūkį priimti ryžosi net 17 dalyvių.

Vyriausiųjų dalyvių grupėje nugalėjo Virgis, pataikęs 42 metimus, antrasis Andrius – 35 metimai, trečiasis Tadas – 32 metimai. Jaunesniųjų iki 12 metų grupėje nugalėjo Kornelijus, pataikęs 17 metimų, antras Mantas – 7 metimai, trečias liko Linas su 3 taikliais metimais.

Merginų grupėje, kaip nebūtų keista, užvirė azartiškiausia kova, kurioje nugalėjo Elvina pataikiusi 15 metimų, antra liko Gabija – 14 taiklių metimų, o dėl 3 vietos susirungė Žadmina ir Austėja surinkusios po vienodą skaičių taškų. Merginos nenorėjo nusileisti, tad 3 vietos laimėtojai išsiaiškinti reikėjo papildomų metimų, kol vis tik vieno taško skirtumu trečioji vieta atiteko Austėjai.

Nugalėtojams įteiktos taurės, kitiems – saldainiai. Dėkojame už karališkai gardžią dienos centro vadovės Editos gaminta košę. Dalyviai ilgai dalijosi renginio įspūdžiais, o mes, organizatoriai, sau pasižadėjome, tokią šventę surengti ir kitais metais.

Virginija Petraitienė,

Šniukštų bibliotekos vyresn. bibliotekininkė

Nuotraukos autorės

krepsinis2

kresinis3 1

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite